News

News

Belangrijke informatie voor uw therapie gepland in 2020
beïnvloed door de COVID-19 situatie

Stop niet met dromen over je volgende Dolphin Assisted Therapy!

De Covid-19-situatie treft ons allemaal, maar CDTC gelooft in de tijd dat we je kunnen verwelkomen en je opnieuw kunnen ondersteunen met onze zorg, liefde en therapie en gewoon kunnen bieden waar we van houden en het beste in zijn.

Lees verder voor de aangepaste voorwaarden..

Tot onze grote spijt is CDTC gedwongen het therapieprogramma vanaf maandag 16 maart stop te zetten vanwege beslissingen van de lokale autoriteiten op Curaçao met betrekking tot het nieuwe coronavirus (COVID-19).

Aangezien Nederland en Duitsland momenteel ook een dringend negatief reisadvies hebben afgegeven voor een nog onbekende duur, heeft CDTC de beslissing moeten nemen de therapie tot en met 24 april 2020 te annuleren, te weten tot en met periode 8. Voor de therapie periodes 9 en verder dit jaar, zullen wij per twee weken moeten beslissen of de therapie doorgang kan vinden of niet.

De beslissing of de therapie door kan gaan of niet in een bepaalde periode, zal het management van CDTC telkens op de vrijdag twee weken voor aanvang van de betreffende therapieperiode nemen. Het hangt dan af van de ontwikkelingen en maatregelen van de lokale en internationale autoriteiten. Vervolgens wordt u dienovereenkomstig per e-mail geïnformeerd, zodat u voldoende tijd heeft uw reis verder voor te bereiden of, bij het annuleren van de therapie, de vliegtickets en accommodatie ook om te boeken.

Wij houden alle ontwikkelingen aangaande het Corona virus (COVID-19) nauwlettend in de gaten en monitoren de maatregelen van de autoriteiten en de luchtvaartmaatschappijen. Zodra er enig nieuws is waardoor wij u eerder kunnen informeren dan zullen wij dat doen.

We hebben te maken met omstandigheden buiten onze macht waardoor CDTC de therapieprogramma’s niet kan verzorgen voor een nog onbekend aantal therapieperioden. In deze onvoorziene en oncontroleerbare situatie heeft CDTC het recht zich te beroepen op overmacht. Gezien deze unieke omstandigheden en de ethische omgangsvormen waar we voor staan, hebben we onze annuleringsvoorwaarden echter, voor zo lang als dat gaat, aangepast. Het is de ondersteuning aan elkaar dat ons helpt om deze moeilijke tijd door te komen.

De aangepaste regeling wordt aangeboden onder de volgende voorwaarden:
 

  • In het geval er geen vliegverkeer mogelijk is tussen uw thuisland en Curaçao
    of
  • In het geval het CDTC de beslissing heeft genomen vanwege op dat moment opgelegde overheidsmaatregelen om de therapie voor een bepaalde periode te annuleren,


biedt CDTC u de mogelijkheid de therapie kosteloos te verplaatsen naar een andere therapieperiode en zal uw (aan) betaling blijven staan als betaling voor die volgende periode. Deze volgende periode dient wel binnen een termijn van 12 maanden te vallen, tellende vanaf de oorspronkelijke therapieperiode.

In alle overige gevallen verwijzen wij u vooralsnog naar onze Algemene Voorwaarden.

Mocht u verdere vragen hebben, kunt u zich te allen tijde wenden tot het kantoor van CDTC, info@cdtc.info

Het kantoor van CDTC zal voorlopig op aangepaste tijden geopend blijven;
op werkdagen van 8 tot 12 uur lokale tijd.

Wij wensen u veel sterkte in deze moeilijke tijd. Let op uzelf en op elkaar en blijf gezond.

Wij kijken er naaruit u in de toekomst te mogen verwelkomen en u weer te voorzien van ons dolfijnondersteunde therapie programma.

Met warme groet,

Team - CDTC


Informatieavonden

Dit jaar staan de onderstaande informatieavonden gepland:

07 april 2020: Eemnes - Hilversum GEANNULEERD WEGENS COVID-19!
van der Valk hotel-restaurant de Witte Bergen

23 juni 2020: Gorinchem
hotel Campanile Gorinchem

06 oktober 2020: Zwolle
Urbana Zalenaccommodatie

Onze vertegenwoordigster Monique te Boekhorst geeft informatie over de dolfijn ondersteunde therapie en over reis en verblijf op Curaçao. ­­­­­­

Graag aanmelden via: monique@cdtc.info

Cancer Kids Project

"He asked me if I had an idea what heaven looked like, and envisioned what life would be as an angel. He was dead serious. On the first day of dolphin aid therapy these thoughts were just gone and replaced by 'yes' to life. For all of us." 🐬❤️ (Annette Lindner, quote from the book 'Delphintherapie - Beweis eines Wunders) by Kirsten Kuhnert