Ons Team

Professioneel geschoolden aan het werk voor jou

Therapeuten

Ricarda Niewerth

Ricarda Niewerth

? The combination of the participants, the dolphins, the team and the surroundings is amazing, I love it.?

Laura Vernooijs

Laura Vernooijs

"Voor mij is het bijzonder om samen te werken in een multidisciplinair team waar de focus op het hele gezin ligt."

Bibi Brugman

Bibi Brugman

?Being able to mean so much for families from all over the world, is a dream come true!?

Carolien Wijker

Carolien Wijker

?Working with dolphins and the participants is a daily challenge, and seeing them make progress together gives so much joy!?

Gerwin Bijker

Gerwin Bijker

“Het is een eer om samen te werken met al deze mooie deelnemers, evenals onze geweldige dolfijnen. Ik zou dit niet missen voor al het goud ter wereld. "

Merel Schuringa

Merel Schuringa

„Nach der Arbeit komme ich mit einem so positiven Gefühl nach Hause, die Patienten und die Delfine machen meine Arbeit so besonders.“

Stephanie Rudelsheim

Stephanie Rudelsheim

?To work with such amazing animals and people in this special place makes me feel so blessed!?

Talina Scholten

Talina Scholten

"Deel uitmaken van deze geweldige ervaring voor alle deelnemende partijen is een ware zegen!"

Patrick Jordan

Patrick Jordan

"Het unieke contact en de opmerkelijke uitwisseling tussen mensen en dolfijnen inspireert me dagelijks."

Mirte Eekhof

Mirte Eekhof

?Het is elke keer weer geweldig om het effect van de dolfijnen op de patiënten en hun familie te zien.?

Markus Mesing

Markus Mesing

"Wanneer ik werk, voel ik de aanwezigheid van iets dat groter is dan wie dan ook!"

Katharina Thor

Katharina Thor

Waarom heb je gekozen om te werken bij CDTC?
I just followed my intuition?

Op welke manier draag je bij om het verschil te maken?
Ik geef het beste van mijzelf door liefde en bewustzijn te geven in ieder moment. Ik ben zeer dankbaar om deelnemers te stimuleren van hunzelf te houden, in hun bewustzijn te komen en voor zichzelf te zorgen en werk hierbij o.a. met yoga oefeningen en wataflow.

Dokter

Dr. Da Costa Gomez

Dr. Da Costa Gomez

“Als arts / huisarts (afgestudeerd in 1980 aan de Rijksuniversiteit Groningen) ben ik zeer nederig om deel uit te maken van dit prachtige werk van wetenschap, kunst en liefde ten behoeve van al deze deelnemers, die dit zo verdienen! ”

Dolfijnen Trainers

Romy van Leeuwen

Romy van Leeuwen

Waarom heb je gekozen om te werken bij CDTC?
I started as an intern in 2009/2010 in the dolphin trainer department. After a wonderful time it was time to go home again. I couldn?t get CDTC out of my head and after about a year I got the opportunity to come back and work as a dolphin trainer.

Op welke manier draag je bij om het verschil te maken?
Ik ben een toegewijd persoon die 100% geeft voor de dolfijnen en hun welzijn.

Manou Joosen

Manou Joosen

?It’s a privilege to work here in this great environment and to see how much the participants enjoy being in the water with the dolphins.?

Mirjam Beishuizen

Mirjam Beishuizen

?Ik voel me helemaal thuis op dit prachtige eiland, het is een eer om elke dag met deze geweldige dieren te werken en ik vind het geweldig om te zien wat de dolfijnen kunnen doen voor de deelnemers die hier komen.?

Krista Krijger

Krista Krijger

"Ik zie graag hoe we samenwerken om het beste uit een mens-dierrelatie te halen."

Angela Mekes

Angela Mekes

Jennifer Nuij

Jennifer Nuij

Kirsten van der Veen

Kirsten van der Veen

Waarom heb je gekozen om te werken bij CDTC? 
Ik hou van het werken met dolfijnen en mensen. Het is geweldig om de band tussen de dolfijnen en de deelnemers te zien! Ik voel me vereerd om voor CDTC te mogen werken.

Op welke manier draag je bij om het verschil te maken? 
Door samen te werken, elke dag klaar te staan en het beste uit mezelf en het programma te halen!

Iris Krijgsman

Iris Krijgsman

Onze Dolfijnen

Sami?

Sami?

Samí is de jongste dolfijn van de CDTC-familie. Hij is het kleine broertje van Chabelita en Nubia en een zoon van Bonnie.

Nubia

Nubia

Nubia is de zus van Chabelita en Samí. Ze is erg speels en geniet van alle aandacht die ze krijgt van haar patiënten. Je kunt Nubia herkennen aan haar korte en puntige rostrum.

Kanoa

Kanoa

Kanoa is de zoon van Mateo en Renata. Je kunt hem herkennen aan zijn speciale grote ronde ogen en kleine slanke lichaam. Hij is erg dapper, gemotiveerd en leergierig. Tijdens de sessie praat hij graag met zijn trainers.

Chabelita

Chabelita

Chabelita is een jonge vrouwelijke dolfijn die erg energiek is. Ze wil altijd nieuwe dingen leren en is erg knuffelig. Chabelita is nieuwsgierig en houdt ervan om vissen en krabben te achtervolgen. Ze is de dochter van Bonnie en de grote zus van Nubia en Samí.

Bonnie

Bonnie

Bonnie is de moeder van Chabelita, Nubia en Samí. Haar moederlijke vaardigheden passen heel goed in ons programma. Ze is erg aardig en lief voor onze patiënten. Je kunt Bonnie herkennen aan haar grote ronde ogen en haar buik vol grijze vlekken.

Management

Alette Borger

Alette Borger

Het is een enorme eer om een bijzonder organisatie als CDTC te mogen aansturen.

Een bedrijf met zeer kundige professionals, ieder in zijn vak, verzorgen gezamenlijk een zeer bijzonder en effectief programma waarmee iedere deelnemer met zijn familie een vervolgstap zet in zijn ontwikkeling. Hiervan ooggetuigen te mogen zijn en een bijdrage te kunnen leveren is voor mij een zeer waardevol goed. Ik haal inspiratie uit het ondersteunen en coachen van anderen, het voorzien in een zo goed mogelijke organisatie wat de fundering vormt voor ons kundige team om zo optimaal mogelijk hun werk te kunnen uitvoeren, om het beste resultaat in therapie te kunnen leveren. Met als doel gezamenlijk een verschil te maken in de levens van onze deelnemers.
It inspires me to support and coaching others, providing the best possible organization, to create the foundation for our highly qualified team to be able to perform at their best, in order to deliver the best results in therapy. With the goal to make a difference in the lives of our participants.

?Together we are here to make the difference?

Kirsten Kuhnert

Kirsten Kuhnert

?We are here to make the difference. That?s what we had in mind, when we started building CDTC. And that is what we carried forward. We?re making that difference for hundreds of participants every year, every month, every week, every day.?

Jeannette Pot

Jeannette Pot

Kantoor

Steffi Würz

Steffi Würz

Welmoed Torensma

Welmoed Torensma

Monique te Boekhorst

Monique te Boekhorst

“For many years, I have arranged the travel arrangement for many families that travel to Curaçao to participate in the dolphin assisted therapy program at CDTC. I often have contact with the families after their ?special trip? and I am repeatedly amazed by their stories.
Met mijn eigen familie heb ik persoonlijk ervaren wat de therapie voor een deelnemer kan betekenen. Het is een grote eer dat ik de kans krijg om de families te adviseren en hen te ondersteunen vanuit het CDTC-kantoor in Nederland. Ik zal deze prachtige functie combineren met mijn beroep als reisadviseur waardoor ik de reisarrangementen voor de CDTC-families blijf organiseren. Ik hoop dat ik een goede ondersteuning voor iedereen zal zijn ”

Foto- & Video

Eyoniel Wawoe

Eyoniel Wawoe

Ferdinand Rink

Ferdinand Rink

Nikita Noordstar

Nikita Noordstar

?Working as a photographer/videographer at CDTC is very special. Through the lens of our cameras we see and capture every special moment.”

Huishoudelijke Dienst

Nina Defoe

Nina Defoe

Leer meer over ons

ONS BLOG

Leer meer over ons centrum en lees lekker weg met onze blogs waarin verschillende onderwerpen belicht worden, waaronder onze geschiedenis en het ontstaan van ons concept. Ook in de nabije toekomst volgen er meer verhalen over ons werk achter de schermen, onze therapeut aan het woord en nog meer. Like onze facebookpagina als je op de hoogte wilt blijven van onze blogs. Nieuwe blogs zullen ook op Facebook verschijnen.

ONZE EXPERTISE

Het team van gecertificeerde therapeuten bij het CDTC bestaat uit zeer hooggekwalificeerde experts in hun vakgebied die hun uitgebreide ervaring en geavanceerde deskundigheid toepassen op de behandeling van onze patiënten. Daarom nemen onze therapeuten regelmatig deel aan internationale bijscholingssessies, zodat wij als instituut het voortouw kunnen blijven nemen op het gebied van revalidatietherapie.

DE THERAPIE

Ons unieke therapieconcept weerspiegelt het meest recente onderzoek op het gebied van therapie en revalidatie, is resultaat gericht en afgestemd op de specifieke behoeften van iedere individuele patiënt.