Nieuws

Nieuws

Belangrijke informatie voor uw therapie ten aanzien van COVID-19
Stop niet met dromen over je volgende Dolfijn Ondersteunde Therapie!

Het CDTC erkent de onzekerheid rond de COVID-19-pandemie. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden en u de gebruikelijke therapie aan te bieden met de kwaliteit zoals u dat van ons gewend bent.

Coronavirus op Curaçao
Sinds 15 mei 2021 staat Curaçao weer op code geel voor Nederland.  De actuele situatie is te vinden op de website van de regering van Curaçao, klik hier. Hier vindt u ook een overzicht van de benodigde documenten voor uw reis naar Curaçao.

Het dragen van een mondkapje blijft verplicht in het openbaar vervoer, supermarkten, winkels en gesloten ruimtes voor mensen boven de 18 jaar. Bekijk de laatste reisupdates en verdere COVID-19 maatregelen op de website van het Toersitenbureau Curaçao hier. 

Wanneer u niet kunt vliegen
Het CDTC dient vast te houden aan haar reguliere annuleringsbeleid voor periode waarin reizen naar Curaçao mogelijk is. Reiswaarschuwingen vallen niet onder de uitzonderingen.
Een uitzondering wordt gemaakt in de volgende situaties:

  • Bij grens sluiting;
  • Bij een reisverbod;
  • Wanneer de patiënt of een eerstegraads familielid een positief PCR-testresultaat 2 of 3 dagen voor vertrek heeft.

In deze gevallen is er sprake van een reisbeperking internationaal of lokaal door de maatregelen die door de lokale autoriteiten op dat moment zijn opgelegd. In de eerste drie gevallen vragen wij u ons een kopie te sturen van een schriftelijk document dat één van bovenstaande situaties bevestigd. Wij voorzien u vervolgens van de mogelijkheid kosteloos uw therapieboeking om te boeken naar een datum binnen 12 maanden van uw geannuleerde therapieplek.

In alle overige gevallen geldt bij het annuleren van een bevestigde reservering dat de aanbetaling van $1.000,- in rekening wordt gebracht en komt te vervallen. Een annulering van een bevestigde reservering binnen 90 dagen voor aanvang van de therapie is uitsluitend mogelijk op basis van medische gronden (bij de annulering dient de doktersverklaring meegestuurd te worden). Hierbij zal de reeds gedane betaling voor de therapie minus de aanbetaling worden doorgeschoven naar een volgende therapie periode. Indien geen doktersverklaring kan worden overlegd, vervallen de volledige reeds gedane betalingen.

Wij kijken er naar uit u voor de geboekte dolfijnondersteunde therapieprogramma te mogen verwelkomen.

Met warme groet,

Management
Curaçao Dolphin Therapy & Research Center

Cancer Kids Project

"He asked me if I had an idea what heaven looked like, and envisioned what life would be as an angel. He was dead serious. On the first day of dolphin aid therapy these thoughts were just gone and replaced by 'yes' to life. For all of us." 🐬❤️ (Annette Lindner, quote from the book 'Delphintherapie - Beweis eines Wunders) by Kirsten Kuhnert