Nieuws

Nieuws

Belangrijke informatie voor uw therapie gepland in 2020
beïnvloed door de COVID-19 situatie

Stop niet met dromen over je volgende Dolfijn Ondersteunde Therapie!

Het CDTC erkent de onzekerheid rond de COVID-19-pandemie. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, uw veiligheid te garanderen en u maximale flexibiliteit te bieden.

Coronavirus op Curaçao
Bekijk hier de laatste reisupdates en COVID-19 maatregelen voor Curacao

Uw veiligheid tijdens de reis, verblijf en therapie
We vragen al onze gasten om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke hygiëne te allen tijde toereikend is. Als u zich niet lekker voelt of symptomen ervaart zoals hoesten, niezen, kortademigheid of verlies van reuk en smaak, in combinatie met koorts, raden we u aan contact op te nemen met uw arts voordat u naar Curaçao reist.

Wanneer uw niet kunt vliegen

Het CDTC dient vast te houden aan haar reguliere annuleringsbeleid voor periode waarin reizen naar Curaçao mogelijk is. Reiswaarschuwingen vallen niet onder de uitzonderingen.

Een uitzondering wordt gemaakt in de volgende situaties:

  • Grens sluiting;
  • Reisverbod;
  • Wanneer de patiënt of een eerste graads familielid een positief PCR-testresultaat 2 of 3 dagen voor vertrek heeft.

In alle gevallen is er sprake van een reisbeperking door de maatregelen die door de autoriteiten van Curaçao of andere landen op dat moment zijn opgelegd. Wij behouden ons voor u te vragen een kopie te sturen van een schriftelijk document dat één van bovenstaande situaties bevestigd. Wij voorzien u vervolgens van de mogelijkheid kosteloos uw therapieboeking om te boeken naar een datum voor eind 2022.

In alle overige gevallen geldt bij het annuleren van een bevestigde reservering dat de aanbetaling van $1.000,- in rekening wordt gebracht en komt te vervallen. Een annulering van een bevestigde reservering binnen 90 dagen voor aanvang van de therapie is uitsluitend mogelijk op basis van medische gronden (bij de annulering dient de doktersverklaring meegestuurd te worden). Hierbij zal de reeds gedane betaling voor de therapie minus de aanbetaling worden doorgeschoven naar een volgende therapie periode. Indien geen doktersverklaring kan worden overlegd, vervallen de volledige reeds gedane betalingen.

Wij kijken er naar uit u voor de geboekte dolfijnondersteunde therapieprogramma te mogen verwelkomen.

Met warme groet,

Management
Curaçao Dolphin Therapy & Research Center

Cancer Kids Project

"He asked me if I had an idea what heaven looked like, and envisioned what life would be as an angel. He was dead serious. On the first day of dolphin aid therapy these thoughts were just gone and replaced by 'yes' to life. For all of us." 🐬❤️ (Annette Lindner, quote from the book 'Delphintherapie - Beweis eines Wunders) by Kirsten Kuhnert