Financiële Steun

Financiële Steun

We brengen je graag in contact met betrouwbare hulporganisaties.
In de loop der jaren zijn er verschillende stichtingen opgericht die financiële hulp bieden aan patiënten en hun gezinnen die willen deelnemen aan het dolfijnondersteunde therapieprogramma op Curaçao. Op deze pagina vind u meer informatie over de verschillende organisaties die actief zijn in diverse regio's in Nederland, Duitsland en de USA.

Hoewel het CDTC in de loop der jaren waardevolle relaties met deze organisaties heeft opgebouwd, zijn het onafhankelijke instanties met dezelfde doelstelling als de onze: ‘een verschil maken in het leven van anderen.’ Alle stichtingen hebben hun eigen aanvraag- en selectieproces; het CDTC heeft geen invloed op hun besluitvorming. Neem contact op met de stichting die het beste aansluit bij uw behoeften en vraag een persoonlijk informatiegesprek aan.

CDTC-kantoor in Nederland
CDTC heeft een kantoor in Nederland dat wordt geleid door Monique te Boekhorst. Monique is beschikbaar voor het beantwoorden van vragen; zij kan ook begeleiding bieden bij het contact met de stichtingen of tijdens uw aanvraag. Het hele jaar door organiseert zij informatieavonden op verschillende locaties in Nederland. Hieronder ziet u een lijst met data en locaties. Onze Facebook pagina bevat ook updates over deze bijeenkomsten.

Neem gerust contact op met Monique voor advies over het aanvragen van aanvullende zorg, toeslagen of PGB (persoonsgebonden budget). We zullen onze uiterste best doen u te helpen bij het aanvraagproces. Zorgverzekeraars veranderen echter vaak hun polissen en voorwaarden en voor elke patiënt gelden andere regels. Daarom kunnen we de beschikbaarheid van financiële hulp niet garanderen.

Office CDTC The Netherland
Monique te Boekhorst
Phone      +31 6 12863361
Skype       CDTC-NL
E-mail       monique@cdtc.info

Stichtingen in Duitsland
Dolphin Aid

Stichtingen in de Verenigde Staten
Dolphin Aid America
Timmy & Friends

Foundations in Belgium
Speransa

Aanmelden

Wanneer u in overeenstemming met uw reguliere arts of therapeut heeft besloten om u aan te melden voor het therapieprogramma van CDTC, is de procedure eenvoudig. We hebben een eenvoudig aanvraagproces dat uit 3 stappen bestaat. We vragen u om eerst ons aanvraagformulier in te vullen. Nadat dit is gedaan, zullen we uw aanvraag beoordelen met ons team van specialisten.