Aanmelden

Aanmelden

Hoe meldt u zich aan voor dolfijnondersteunde therapie bij het CDTC?

U heeft ons wellicht gevonden via een stichting, uw therapeut of uw dokter. Het is belangrijk om uw therapeut en dokter te betrekken bij deze aanvraag. Indien u geïnteresseerd bent in contact met een stichting voor eventuele financiële ondersteuning, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de stichtingen waarmee wij nauw samenwerken, via info@cdtc.info

Wanneer u in overeenstemming met uw reguliere arts of therapeut heeft besloten om u aan te melden voor het therapieprogramma van CDTC, is de procedure eenvoudig:

  1. Dien uw volledig ingevulde aanmeldformulier in
  2. CDTC stelt vast of het programma geschikt en beschikbaar is
  3. U ontvangt binnen 14 dagen antwoord

Stap 1: het aanmeldformulier indienen

Het aanmeldformulier bestaat uit twee delen:

Download Deel 1 van het aanmeldformulier
Informatie van patiënten, ouders of verzorgers

Download Deel 2 van het aanmeldformulier
Part 2 requires information from the patient?s main physician (to be filled out and signed by the physician).

The application form requires you to specify the desired time period in which you?d like to participate in the program. Check out the calendar to review our availability. Periods marked with the color red are full and periods marked with the color green still offers available spots. The availability is ongoing up-dated. If your preferred period is full, please do still check with our office if a spot came free due to a cancellation. It will also be possible to be listed on a waitlist for a period that is full already. Contact: info@cdtc.info
Click here for a complete overview of all therapy periods.

Vul de formulieren in en onderteken ze voordat u ze naar ons verzendt. Voor uw gemak zijn de formulieren digitaal in te vullen, waarna u de laatste pagina alleen hoeft te printen voor uw handtekening.
Scan de laatste pagina en stuur deze tezamen met de rest van de formulieren per e-mail naar info@cdtc.info.


Stap 2: de behandeling van uw aanmelding

Het team van CDTC zal uw aanmelding bestuderen. Is het therapieprogramma geschikt? Is er nog plaats in de periodes die u op het formulier heeft aangegeven? U krijgt binnen 14 dagen een reactie via e-mail.


Stap 3: ons antwoord

We begrijpen de aanzienlijke kosten en moeite die het met zich meebrengt om naar Curaçao te reizen voor deelname aan het programma. Om die reden beoordelen we zorgvuldig alle aanvragen om objectief te bepalen of het programma geschikt is voor elke patiënt. Als het CDTC om welke reden dan ook van mening is dat het programma niet geschikt is voor de aanvrager, zullen wij u hierover adviseren met vermelding van de redenen voor onze beslissing. Als het therapieprogramma geschikt wordt geacht voor de patiënt en er ruimte beschikbaar is, ontvangt u een bevestiging en een factuur, samen met verdere instructies. Als de aanvraag wordt geaccepteerd, maar er is geen beschikbare ruimte voor de gevraagde periode, zullen we alternatieve periodes voorstellen.

Wenst u meer informatie? Bel + 599 9 461 9886 of stuur ons een e-mail: info@cdtc.info

Prijzen, Betalingen & Beleid

We hebben alle benodigde informatie voor u opgegeven op een pagina met onze prijzen, hoe u betalingen kunt doen en de voorwaarden die we gebruiken.