Prijs & Betaling

Prijs & Betaling

Vanwege de grote vraag naar ons therapieprogramma, ontvangt CDTC vaak verzoeken om een therapieperiode twee of meer jaren van tevoren te reserveren. Hoewel CDTC ernaar streeft de prijs van ons programma op hetzelfde niveau te houden, kunnen inflatie en andere omstandigheden, die resulteren in een stijging van onze programmakosten, niet eerder dan een jaar van tevoren worden berekend. Om die reden vragen wij u vriendelijk voor uw begrip. Bij het reserveren van een therapieperiode twee of meer jaren vooruit, is de prijs vermeld op de pro-forma factuur, die u van ons ontvangt, onderhevig aan wijzigingen tot een jaar voor aanvang van betreffend kalenderjaar. CDTC zal een definitieve factuur uitsturen uiterlijk 12 maanden voor de gereserveerde therapieperiode.


Prijs

Het tarief voor CDTC’s twee weken dolfijnondersteunde therapieprogramma:

2020: US$ 7.850,-

NB: de prijs van de vliegreis en het verblijf is niet inbegrepen bij deze prijs. De transfer van Curaçao Airport naar uw accommodatie is wel inbegrepen in deze prijs.


Betaling

Een aanbetaling van US$ 1.000,- dient gedaan te worden binnen twee weken nadat de reservering schriftelijk (per e-mail) is bevestigd door CDTC. Het resterende bedrag moet uiterlijk 90 dagen voorafgaand aan de eerste therapiedag ontvangen zijn. Alle extra bankkosten die verschuldigd zijn op de betaling zijn voor rekening van de betalende partij.


Annulering of wijziging

Annuleren van een bevestigde reservering kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail aan CDTC). In alle gevallen van annulering wordt US$ 1.000,- (de aanbetaling) in rekening gebracht. Een bevestigde reservering kan uiterlijk 90 dagen voorafgaand aan de eerste gereserveerde therapiedag worden geannuleerd. Annuleringen binnen 90 dagen voor de eerste therapiedag zijn uitsluitend mogelijk op basis van medische gronden (de annulering dient begeleid te worden door een doktersverklaring). Indien er geen dokterverklaring kan worden overlegd, vervallen de reeds gedane betalingen.


Juridische formulieren

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle programma's die wij aanbieden en alle gerelateerde diensten. Voor aanvang van één van onze programma's zijn we wettelijk verplicht om de patiënt, ouders of verzorgers te vragen de algemene voorwaarden aandachtig te lezen en onze aansprakelijkheidsverklaring te ondertekenen.

Download aansprakelijkheidsverklaring
Download algemene voorwaarden

De aansprakelijkheidsverklaring en de algemene voorwaarden zijn voor u beschikbaar in het kantoor van CDTC en dienen te worden ingevuld en ondertekend voor aanvang van uw programma.

Wenst u meer informatie? Bel + 599 9 461 9886 of stuur ons een e-mail: info@cdtc.info

Aanmelden

Als je op zoek bent naar een maatgemaakt, intensief revalidatieprogramma waarbij de focus is gericht op de kracht van de individuele persoon, en niet op de onderliggende beperkingen, dan is het CDTC het instituut dat kan helpen jouw doelen te bereiken. Bij het CDTC hebben we een zorgzame en warme omgeving gecreëerd, waar vreugde de sleutel tot succes is voor professionele revalidatie en het opbouwen van zelfvertrouwen in elke deelnemer.