Onze expertise

Multidisciplinaire aanpak

Het team van gecertificeerde therapeuten bij het CDTC bestaat uit zeer hooggekwalificeerde experts in hun vakgebied die hun uitgebreide ervaring en geavanceerde deskundigheid toepassen op de behandeling van onze patiënten. Onze therapeuten zijn daarnaast allemaal gecertificeerd in dolfijnondersteunde therapie. Het team van behandelaars bestaat uit fysiotherapeuten, logopedisten, gedragstherapeuten, ergotherapeuten en psychologen.

Bij het CDTC hanteren wij de meest hoogstaande normen voor dolfijnondersteunde therapie. Daarom nemen onze therapeuten regelmatig deel aan internationale bijscholingssessies, zodat wij als instituut het voortouw kunnen blijven nemen op het gebied van revalidatietherapie.

Onze therapeuten volgden de afgelopen jaren onder andere de onderstaande opleidingen:

Leer meer over ons

ONS BLOG

Leer meer over ons centrum en lees lekker weg met onze blogs waarin verschillende onderwerpen belicht worden, waaronder onze geschiedenis en het ontstaan van ons concept. Ook in de nabije toekomst volgen er meer verhalen over ons werk achter de schermen, onze therapeut aan het woord en nog meer. Like onze facebookpagina als je op de hoogte wilt blijven van onze blogs. Nieuwe blogs zullen ook op Facebook verschijnen.

ONS TEAM

We are proud to have an international team of therapists and psychologists, well trained in their field, who work together with CDTC?s therapy dolphins with a special focus on their unique characters. They are very well cared for in their natural environment. Together they work to raise the bar on standards in therapy.

DE THERAPIE

Ons unieke therapieconcept weerspiegelt het meest recente onderzoek op het gebied van therapie en revalidatie, is resultaat gericht en afgestemd op de specifieke behoeften van iedere individuele patiënt.